­

ArthurOp deze website kun je informatie vinden over mijn werk en hobby's. Je kunt verslagen lezen over natuurexcursies, je kunt wat lezen over de school waarop ik werk. Natuurlijk zal ik graag laten weten hoe het met onze lieve kleindochters Amy en Emily gaat. Wil je informatie over het gastouderschap van Renée, klik dan op de volgende link: website van Renée.
De kindertjes die ze wekelijks opvangt, zijn eerst aangemeld bij ViaViela of bij 't Kasteel, via een koppeling zijn ze bij haar terecht gekomen. Bezoek gerust haar website.

 Nutsbasisschool

Op deze website is onder het kopje Nutsschool allerlei handige info te zien over de school waarop ik werk. Momenteel werk ik als ICT-er en remedial teacher op deze school. Het lesgeven heb ik na 38 jaar afgesloten, dat laat ik graag over aan mijn jongere collega's. Toch zal ik af en toe nog wat leuke weblinks plaatsen, die onze leerlingen kunnen gebruiken om naar educatieve sites te gaan. Vooral op het gebied van spelling, lezen en rekenen heb ik wat leuks verzameld.

Natuur
Onder het kopje Natuur kun je interessante informatie vinden over wetenswaardigheden in de natuur. Ik ben vooral geïnteresseerd in vogels en zal graag leuke waarnemingen doorgeven. Verslagen van excursies zijn ook te vinden via dit menu. Daarnaast zijn er ook wat leuke links verzameld die verwijzen naar andere interessante natuursites. Veel foto's van vogels heb ik geplaatst met toestemming van bekende natuurfotografen, Adri de Groot (http://www.vogeldagboek.nl/), Simon Post, Reiner de Man, René van Rossum, Harry Berkelouw, Luuk Punt en Marcel van Tol. Deze personen maken de mooiste opnames. Tenslotte wil ik ook vermelden de prachtige video's, die ik regelmatig zal gebruiken van Kees Vanger. Hij heeft een prachtige verzameling filmpjes beschikbaar gesteld op YouTube. Echt een aanrader. 

Muziektip
De muziektip is alleen toegankelijk voor geregistreerde gebruikers. Deze is te vinden onder het kopje Prive.

Tenslotte
Met veel zorg is deze site tot stand gekomen. Speciale dank gaat uit naar Mindert Aardema, die me geweldig geadviseerd heeft bij het tot stand komen van deze website. Heb je suggesties voor verbetering van mijn site, dan graag even een mailtje naar artstaal@gmail.com.

Naar bovenzijde pagina

Ontspanning

AWD.jpg

Verwondering

Meijendel.jpg

Uitnodigend

Groene_Jonker.jpg

Afwisselend

Elstwout.jpg

Op zoek naar een gastouder?

ReneeBent u op zoek naar een gastouder? Kinderopvang kan ook bij mij thuis. In een huiselijke sfeer kunt u veilig uw kindje bij mij onder brengen. Twee keer in de week vang ik kindertjes op van 0 tot 4 jaar. Wilt u meer nformatie? Klik dan op de volgende link: website van Renée Staal.

­